Ruska policija ubila dvojicu osumnjičenih terorista

Izvor: N1 televizija, 23.Okt.2016, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruska policija ubila dvojicu osumnjičenih terorista

Ruska policija je ubila dvojicu osumnjičenih terorista u Nižnjem Novgorodu, a u njihovom automobilu nađena je bomba, javili su ruski mediji.

Državna televizija, kao i agencije RIA Novosti i TASS javile su da je razmena vatre počela popodne kada je policija zaustavila sumnjivo vozilo. Osumnjičeni su počeli da pucaju, a policija je uzvratila vatrom.

Bombu nađenu u automobilu deaktivirao je robot, a dva policajca koja su u eksploziji zadobilaa kontuzije, prebačena su u bolnicu.

U medijskim izveštajima se ne navode detalji o ciljevima osumnjičenih terorista niti o njihovoj pripadanosti.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Policija ubila dvojicu osumnjičenih terorista u Nižnjem Novgorodu

Izvor: Beta, 23.Okt.2016

Ruska policija je ubila dvojicu osumnjičenih terorista u Nižnjem Novgorodu, a u njihovom automobilu nadjena je bomba, javili su ruski mediji. Državna televizija, kao i agencije RIA Novosti i TASS javile su da je razmena vatre počela popodne kada je policija zaustavila sumnjivo vozilo. Osumnjičeni...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.