Izvor: Blic, 21.Feb.2019, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruska kompanija poodnela tužbu ZBOG OŠTEĆENIH PROJEKTILA

Ruska državna kompanija za izvoz oružja "Rosoboroneksport" potvrdila je da je podnela tužbu protiv kompanije "Baltik transport d.o.o." zbog oštećenja projektila "S-400" prilikom transporta u Kinu preko mora, saopšteno je iz pres službe ruske kompanije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PUTIN POBESNEO! NEKO MORA DA ODGOVARA ZA OVU KATASTROFU: Ruske RAKETE S-400 OŠTEĆENE u oluji tokom transporta za Kinu, zamalo da završe na dnu Lamanša i padnu u pogrešne ruke! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 21.Feb.2019

Ruska državna kompanija za izvoz oružja "Rosoboroneksport" podnela je tužbu prtiv kompanije "Baltik transport d.o.o." zbog oštećenja projektila S-400 prilikom transporta u Kinu preko mora

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.