Rusija obnavlja međunarodni avio-saobraćaj, Srbije i drugih balkanskih zemalja nema na spisku

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jul.2020, 13:55

Rusija obnavlja međunarodni avio-saobraćaj, Srbije i drugih balkanskih zemalja nema na spisku

Ruske vlasti nameravaju da otvore međunarodni avio-saobraćaj, obustavljen 27. marta zbog pandemije koronavirusa.

Saobraćaj će biti obnovljen u dve etape, a u prvoj, po predlogu, nema Srbije ni drugih balkanskih zemalja, preneli su danas ruski mediji.

Ruska sanitarna služba (Rospotrebnadzor), kao nadležna, predložila je obnavljanje saobraćaja s devet evropskih zemalja i Kinom.

Reč je o Velikoj Britaniji, Mađarskoj, Nemačkoj, Danskoj, Italiji, Holandiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Norveškoj, Poljskoj i Finskoj, kao i o Kini, Vijetnamu, Mongoliji i Šri Lanki.

Mediji dodaju da konačnu odluku o tome treba da donese Ministarstvo saobraćaja.

Navedene zemlje, koje "potpuno odgovaraju kriterijumima ocene epidemiološke situacije", mogu se smatrati kandidatima za obnavljanje aviosaobraćaja, naveli su u Rospotrebnadzoru.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Rusija obnavlja međunarodni avio-saobraćaj, Srbije nema na spisku

Izvor: B92, 09.Jul.2020

Moskva -- Ruske vlasti nameravaju da otvore međunarodni avio-saobraćaj, obustavljen 27. marta zbog pandemije korona virusa...Saobraćaj će biti obnovljen u dve etape, a u prvoj, po predlogu, nema Srbije ni drugih balkanskih zemalja, preneli su danas ruski mediji...Ruska sanitarna služba (Rospotrebnadzor),...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.