Radnica u Palati pravde u Sarajevu gola vežba i čita novine!

Izvor: Press, 17.Maj.2013, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnica u Palati pravde u Sarajevu gola vežba i čita novine!

Redakciju "Dnevnog avaza“ u nekoliko navrata pozivali su i zaposleni iz susedne zgrade u kojima su takođe državne institucije, tvrdeći da često svedoče egzibicioništičkoj predstavi, sudeći po fotografijama koje je napravio juče ujutro fotoreporter Avaza.
Prolaznici su na trolejbuskoj stanici u ulici Hamze Hume, gledali golu  ženu zaposlenu u Palati pravde kako, bez ijedne krpice na sebi, ležeći ili sedeći na kancelarijskom stolu, čita izveštaje ili vežba gola kao od majke >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << rođena. 

U zgradi u samom centru Sarajeva su, između ostalog, smešteni Vrhovni sud FBiH, Tužilaštvo i Ustavni sud Federacije BiH, Ministarstvo pravde FBiH, ombudsmani, ali juče nije bilo moguće doći do informacije ko je zaposlena koja koristi službene kancelarije za svoje male, jutarnje predstave.


Nastavak na Press...






Povezane vesti

Službenica vežba gola u Palati pravde

Izvor: Vesti-online.com, 18.Maj.2013, 15:35

"Dnevni avaz" objavio je fotografiju službenice sarajevske Palate pravde koja već danima gola radi vežbe pored prozora, igra, čita novine i pravosudne spise. Ovu predstavu već duže vreme gledaju prolaznici, ali i zaposleni u institucijama koje se nalaze u zgradama preko puta Palate pravde...Ovoj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.