RACIJE U NEMAČKOJ: Zbog pretnji desničara džamijama, partijama, medijima

Izvor: Večernje novosti, 09.Okt.2019, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RACIJE U NEMAČKOJ: Zbog pretnji desničara džamijama, partijama, medijima

U Nemačkoj su u toku racije zbog mejlova koje su grupe krajnje desnice uputile džamijama, političkim partijama, medijima, centrima za prijem migranata, preteći napadima U Nemačkoj su u toku racije zbog mejlova koje su grupe krajnje desnice uputile džamijama, političkim partijama, medijima, centrima za prijem migranata, preteći napadima. Racije se sprovode u Bavarskoj i još tri nemačke države, potvrdila je policija, ne iznoseći za sada detalje akcije. Kako prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << AP, racije su pokrenute zbog 23 mejla, poslata u roku od dve nedelje u julu, u kojima se, između ostalog, preti i bombaškim napadima.PROČITAJTE JOŠ - "Revolucija Kemnic" na optuženičkoj klupi Preteće mejlove su potpisale grupe "Narodni front", "Borba 18" ili "Krv i čast".

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Racije u Nemačkoj zbog pretnji putem mejla

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Okt.2019

Nemačke vlasti su danas izvele racije u vezi s pretećim elektronskim porukama koje su ekstremni desničari slali džamijama, političkim strankama, medijima i migrantskim prihvatnim centrima. Kriminalistička policija u Bavarskoj saopštila je da je u toj i tri druge nemačke države pretreseno sedam...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.