Putin i Tramp o rešenju sukoba između Izraela i Palestine

Izvor: RTS, 12.Feb.2018, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin i Tramp o rešenju sukoba između Izraela i Palestine

Predsednici Rusije i SAD, Vladimir Putin i Donald Tramp, razgovarali su telefonom o rešenju sukoba između Izraela i Palestine.
"Upravo sam razgovarao sa predsednikom SAD, gospodinom Trampom. Naravno, pričali smo o rešenju sukoba Izraela i Palestine", rekao je Putin pred >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << početak razgovora sa predsednikom Palestine Mahmudom Abasom, koji je u poseti Moskvi, prenosi Tas.
Putin je naglasio da su odnosi Izraela i Palestine daleko od onoga što Rusija želi da vidi.
Tramp je Putinu izjavio saučešće zbog pada putničkog aviona, kada je 71 osoba izgubila život, saopštio je Kremlj.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin i Tramp se čuli telefonom: Evo o čemu su razgovarali

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2018

Tramp je Putinu izjavio saučešće zbog pada putničkog aviona..Predsednici Rusije i SAD, Vladimir Putin i Donald Tramp, razgovarali su telefonom o rešenju sukoba između Izraela i Palestine...- Upravo sam razgovarao sa predsednikom SAD, gospodinom Trampom. Naravno, pričali smo o rešenju sukoba Izraela...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.