Putin: Znamo pravi identitet optuženih u slučaju Skripalj

Izvor: N1 televizija, 12.Sep.2018, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Znamo pravi identitet optuženih u slučaju Skripalj

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da Rusija zna pravi identitet dvojice muškaraca koje je britansko tužilaštvo optužilo za pokušaj ubistva bivšeg ruskog dvostrukog špijuna Sergeja Skripalja i njegove ćerke Julije u Britaniji.

Govoreći na ekonomskom forumu u Vladivostoku, Putin je rekao da je Rusija utvrdila da su dva muškarca, koje je London optužio, civili i da u vezi sa njima nema ništa posebno ni kriminalno.

Putin je izrazio nadu da će ta >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << dvojica sami izaći u javnost i ispričati svoju priču.

Britanski tužioci identifikovali su prošle sedmice dvojicu ruskih državljana kao Aleksandra Petrova i Ruslana Boširova, za koje su rekli da su pokušali da ubiju Skripaljeve nervnim agensom u Solsberiju u martu ove godine.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.