Izvor: RTS, 12.Apr.2021, 22:59

Pucnjava u školi u Tenesiju – jedan ubijen i više ranjenih

Jedna osoba je ubijena, a više je ranjeno, među njima i policajac, u pucnjavi koja se desila u jednoj srednjoj školi u Noksvilu u Tenesiju.
Pucnjava se dogodila u srednjoj školi Ostin-Ist Magnet, a u saopštenju policije se navodi da su "prijavljene višestruke žrtve, među kojima i policajac".
Iako je prvobitno javljeno da je više osoba mrtvo, a među njima i policajac, novi izveštaji pokazuju da je jedna osoba ubijena, a nekoliko ranjeno. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Prema navodima lokalne policije, policajac je ranjen kada se suprotstavio naoružanom napadaču koji je ušao u školu. 
Za sada se ne zna kakvo je stanje ranjenih.
Takođe, nema izveštaja ni o počiniocu zločina. Lokalni mediji prenose informaciju da je privedena jedna osoba povezana sa pucnjavom. 
Policija je takođe saopštila da istraga još traje, a u televizijskim izveštajima vide se policajci i vatrogasci koji okružuju školu u istočnom delu Noksvila u Tenesiju.
Direktor škole Bob Tomas je izjavio da je zgrada škole bezbedna i da su svi učenici koji su se zatekli posle pucnjave napustili zgradu i da su sa svojim roditeljima.
Građanima se preporučuje da izbegavaju oblast u kojoj se dogodila pucnjava. 
Talas masovnih pucnjava u SAD Rojters podseća da je Ameriku pogodio talas masovnih pucnjava od sredine marta.
Prošle nedelje je jedna osoba je ubijena, a šest je ranjeno u pucnjavi u poslovnoj zgradi u Teksasu, gde je napadač radio.
Osam osoba je ubijeno a jedna je ranjena 17. marta u tri pucnjave u Atlanti, za šta je osumnjičen 21-godišnji muškarac.
Nekoliko dana nakon toga naoružani napadač ubio je deset ljudi, uključujući jednog policajca, u pucnjavi koja se dogodila u supermarketu u gradu Bolder u saveznoj američkoj državi Kolorado. Među žrtvama bio je devetogodišnji dečak, ali i mladić srpskog porekla Neven Stanišić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u srednjoj školi u Noksvilu, jedna osoba ubijena, policajac ranjen

Izvor: N1 televizija, 12.Apr.2021

U pucnjavi u srednjoj školi u Noksvilu, u Tenesiju, SAD, jedna osoba je ubijena, a jedan policajac ranjen, saopštila je policija. Policajci su izašli na teren posle dojave o naoružanom muškarcu u školi, javlja AP.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.