Pucnjava u restoranu u Beču, ubijen pripadnik kavačkog klana

Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2018, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u restoranu u Beču, ubijen pripadnik "kavačkog" klana

Meci iz vatrenog oružja ispaljeni su danas u jednom restoranu u centru Beča, objavili su mediji. Kako N1 nezvanično saznaje, ubijen je Vladimir Roganović, visoko pozicionirani pripadnik crnogorskog "kavačkog" klana. Teško je ranjen Stefan Vilotijević, takođe pripadnik tog klana.

Austrijska policija traga za napadačima, a u potragu je angažovala je i helikoptere, s obzirom da se obračun dogodio u jednom od najprometnijih delova grada.

Zvaničnih potvrda ovih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << informacija nema.

Kako su naveli očevici, četiri muškarca stajala su u blizini izraelske ambasade u Beču, kada su odjeknuli hici iz vatrenog oružja. U tom momentu na ulici je bilo dosta ljudi.

Kako saznaje N1, prema rečima očevidaca neposredno pre obračuna, okupljeni muškarci razgovarali su na jednom od slovenskih jezika.

- Dve osobe pronađene su s prostrelnim ranama danas oko 13.30 sati u Lugecku u Beču - objavila je policija u saopštenju.

Odmah je počela potraga oko mesta u četvrti Lugeck.

Lugeck je i popularni restoran.

Eilmeldung. Aufpassen: Im 1. Bezirk in #wien am #stephansplatz sollen angeblich Schüsse gefallen sein. #Österreich pic.twitter.com/QOdvxmrS03— Helen Ngozi (@HellyN098) 21. децембар 2018.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

CdM: U Beču ubijena dva Crnogorca

Izvor: B92, 21.Dec.2018

Beč -- Novljanin Vladimir Roganović (31), koji slovi za člana “kavačkog klana” ubijen je u centru Beča, nezvanično saznaje CdM...U društvu Roganovića bio je 22-godišnji Stefan Vilotijević iz Nikšića, koji je u bolnici u Beču podlegao povredama...Prethodno je bečka policija saopštila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.