Održan protest Protiv državnog kriminala ispred Republičkog javnog tužilaštva u Beogradu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Okt.2021, 12:49

Održan protest 'Protiv državnog kriminala' ispred Republičkog javnog tužilaštva u Beogradu

Nekoliko stotina ljudi okupilo se na antivladinom protestu 16. oktobra ispred Republičkog javnog tužilaštva u Beogradu, pod nazivom “Protiv državnog kriminala”. Okupljeni su tokom protesta razvili crvenu tkaninu kojom su zatvorili ulaz u ovu instituciju jer, kako kažu, tužilaštvo ne reaguje na kriminalne afere. "Istaknite crveno da svima bude jasno gde se mi nalazimo", poručio je Radomir Lazović iz Ne davimo Beograd, udruženja koje je među organizatorima protesta. On je rekao da...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeo protest ispred Republičkog javnog tužilaštva, okupljeni poručuju da hoće pravdu (VIDEO)

Izvor: Danas, 16.Okt.2021

Nekoliko stotina građana okupilo se danas oko podneva na "Protestu protiv državnog kriminala" u Beogradu ispred zgrade Republičkog javnog tužilaštva.

Nastavak na Danas...

Održan protest ispred zgrade Republičkog javnog tužilaštva

Izvor: Blic, 16.Okt.2021

U Beogradu je danas oko podne održan protestni skup ispred zgrade Republičkog javnog tužilaštva (RJT) u organizaciji pokreta "Ne davimo Beograd" i stranke Zajedno za Srbiju, a kao razlog protesta oni su naveli postojanje "državnog kriminala".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.