Probudite Lavrova u četiri ujutru i on vam izdeklamuje drugi pasus 64. strane neke rezolucije. Nisam siguran da li laže ili stvarno zna

Izvor: Blic, 12.Sep.2017, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Probudite Lavrova u četiri ujutru i on vam izdeklamuje drugi pasus 64. strane neke rezolucije. Nisam siguran da li laže ili stvarno zna"

Šef nemačke diplomatije Zigmar Gabrijel, govoreći na forumu koji je organizovao list „Handelsblat“ priznao je da se nekad oseća nesigurno pored ministra inostranih poslova Sergeja Lavrova koji napamet zna rezolucije SB UN.

- Lavrov je veoma interesantna figura. Ako ga sretnete u četiri sata ujutru ili ga probudite, ili i jedno i drugo, i iz bilo kog razloga zatražite da izdeklamuje rezoluciju 2312 od neke godine, stranicu 64, levi stubac, drugi pasus… On ga zna napamet >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - rekao je Gabrijel.

- Prvo, nemam želju to da iščitavam. Drugo, nisam siguran da li on govori istinu ili je sve to samo izmislio. Treće, on je suviše tvrd orah - priznao je nemački ministar.

- Zato mi je lakše sa Putinom, on ne zna rezolucije - rekao je Gabrijel, dodavši da je ova pretpostavka - šala.

- Obojicu veoma poštujem“, zaključio je Gabrijel.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gabriel: Ukidanje sankcija Rusiji kada zavlada mir u Donbasu

Izvor: Vostok.rs, 13.Sep.2017, 09:19

Ukidanje sankcija Rusiji može početi u trenutku kada zavlada mir u Donbasu, izjavio je šef nemačke diplomatije Zigmar Gabrijel, govoreći na forumu koji je organizovao list „Handelsblat“.. . „To će se desiti u trenutku kada bude ustanovljeno primirje“, rekao je Gabrijel.. . Po njegovim...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.