Prevrnuti i smrskani automobili po putu: Veliki lančani sudar 63 vozila, povređeno 35 osoba (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 23.Dec.2019, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuti i smrskani automobili po putu: Veliki lančani sudar 63 vozila, povređeno 35 osoba (VIDEO)

Nesreća se dogodila nešto pre osam sati po lokalnom vremenu Zbog guste magle i poledice na auto-putu na istoku Virdžinije, došlo je do lančanog sudara u kojem su učestvovala 63 vozila, a tom prilikom 35 osoba je povređeno. Zbog sudara, koji se odigrao u jutarnjim satima po lokalnom vremenu na oko 80 kilometara istočno od Ričmonda, auto-put je zatvoren u oba pravca. Kako prenosi portal nbcnews, nesreća se dogodila nešto pre osam sati po lokalnom vremenu. Navodi se >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da su neke osobe zadobile lakše povrede, ali i da ima onih koji su životno ugroženi. Pročitajte još - Lančani sudar u Beogradu: Sedam osoba povređeno u udesu kod Aerodroma Portparol regionalnog Medicinskog centra je na Tviteru objavio da je u tom centru zbrinuto 25 povređenih, od kojih je jedna osoba u teškom stanju. Policija je objavila i fotografije sudara na kojima se vide prevrnuti i smrskani automobili. Na vozače se apeluje da budu obazrivi u vožnji, posebno na mostovima, zbog poledice i magle.I-64 accident this morning pic.twitter.com/xD1DjLMY1k— Bray Hollowell (@Brayhollowell42) December 22, 2019

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

SUDARILO SE 65 VOZILA U VIRDŽINIJI, KRVI NA SVE STRANE: Čak 35 povređenih, a neki se bore za život (FOTO, VIDEO)

Izvor: Kurir, 23.Dec.2019

Zbog guste magle i poledice na auto-putu na istoku Virdžinije, došlo je do lančanog sudara u kojem su učestvovala 63 vozila, a tom prilikom 35 osoba je povređeno.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.