Preminuo čovek koji je doveo Margaret Tačer na vlast

Izvor: Večernje novosti, 26.Avg.2019, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo čovek koji je doveo Margaret Tačer na vlast

Ostao je upamćen po slavnom sloganu "Laburisti (što u bukvalnom prevodi znači radnici) ne rade" Tim Bel, stručnjak za odnose sa javnošću koji je pomogao bivšoj britanskoj premijerki Margaret Tačer da dođe do izborne pobede 1979. godine, preminuo je u 77. godini.Belov prijatelj i bivši poslovni partner Piers Potinger saopštio je da je Bel preminuo u nedelju posle duže bolesti, okružen članovima porodice, prenosi AP.PROČITAJET JOŠ - LIDERI G7 ODLUČILI: 20 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << dolara za pomoć AmazonijiBel je učestvovao u izbornim kampanjama konzervativaca 1979, 1983. i 1987. godine, a ostao je upamćen po slavnom sloganu "Laburisti (što u bukvalnom prevodi znači radnici) ne rade", čime se rugao visokoj stopi nezaposlenosti pod njihovom vlašću.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

PREMINUO TIM BEL, VOĐA KAMPANJE KOJOM JE MARGARET TAČER OSVOJILA VLAST: Politički slogani kojima se rugao nezaposlenosti i posle 40 godina su aktuelni! (FOTO)

Izvor: Kurir, 26.Avg.2019

Tim Bel, stručnjak za odnose sa javnošću koji je pomogao bivšoj britanskoj premijerki Margaret Tačer da dođe do izborne pobede 1979. godine, preminuo je u 77. godini.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.