Izvor: RTS, 02.Okt.2020, 09:09

Predsednik ruske Dume: Navaljni je saradnik zapadnih obaveštajnih agencija

Vjačeslav Volodin, predsednik ruske Dume, kritikovao je ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog, proglašavajući ga saradnikom zapadnih obaveštajnih agencija, navedeno je na sajtu donjeg doma ruskog parlamenta.
"Navaljni je bestidna osoba i prevarant. Putin mu je spasao život. Ako su ono što mu se dogodilo organizovale obaveštajne službe zapadnih zemalja, tada se njegova izjava savršeno uklapa u tu šemu", rekao je Volodin komentarišući navode >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Navaljnog da je ruski predsednik navodno povezan sa njegovim zdravstvenim stranjem, preneo je Tas.
"Svi su iskreno radili na njegovom spašavanju - od pilota i lekara do predsednika. I samo je nezahvalnik mogao davati takve izjave", naglasio je predsednik Dume.
Volodin je, takođe, rekao da je nemački Bundestag odbio da uspostavi radnu grupu sa ruskom Dumom kako bi razjasnio situaciju.
"Uprkos zahtevu koji su podnele naše agencije, Rusija nije primila nijedan biomaterijal niti zaključke lekara koji su pregledali Navaljnog kada je primljen u bolnicu", naveo je predsednik donjeg doma ruskog parlamenta.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.