Pred sudijom trojica policajaca odgovorni za Flojdovu smrt

Izvor: RTS, 04.Jun.2020, 21:22

Pred sudijom trojica policajaca odgovorni za Flojdovu smrt

Tri policajca koji se terete za pomaganje i podstrekivanje ubistva Džordža Flojda u Mineapolisu prvi put su se pojavili pred sudom.
Sud okruga Henepin odredio je sumu od milion dolara kao kauciju da bi osumnjičeni policajci mogli da se brane sa slobode.

Tomas Lejn, Aleksander Kueng i Tu Tao terete su za pomaganje i podstrekivanje ubistva drugog stepena kao i za pomanje i podstrekivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ubistva bez predumišljaja drugog stepena, navodi Rojters.
Četvrti policajac Derek Šovin, koji je držao svoje koleno na vratu pokojnog Džordža Flojda gotovo devet minuta i koji se sumnjiči za drugostepeno ubistvo, pred sudiju će izaći 8. juna.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Milion dolara kaucije za policajace optužene za pomaganje u ubistvu Flojda

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jun.2020, 08:46

MINEAPOLIS - Sudija je odredio kauciju od milion dolara za trojicu bivših policajaca u Mineapolisu optuženih za pomaganje i podržavanje u ubistvu Džordža Flojda.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.