Poznati kuvar nije bio drogiran u trenutku samoubistva

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jun.2018, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati kuvar nije bio drogiran u trenutku samoubistva

Poznati američki kuvar Entoni Borden, nije bio pod uticajem narkotika kada je početkom meseca izvršio samoubistvo, saopštilo je lokalni tužilac u Francuskoj.

- Nema tragova narkotika. Nema tragova nikakvih toksičnih proizvoda. Tragovi lekova u terapeutskoj dozi. Tragovi alkohola - rekao je on iznoseći navode iz istrage, prenosi Rojters.

Borden (61), kuvar, pisac i televizijsko lice, koji je 8. juna pronađen mrtav u svojoj hotelskoj sobi u Francuskoj, kremiran >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je prošle nedelje.

On se obesio u kupatilu sobe u francuskom hotelu, nakon čega je pokrenuta istraga koja je trebalo da utvrdi okolnosti smrti.

Njegove emisije sz se na Si-En-Enu emitovale od 2013. godine, a u svakoj epizodi on je putovao po svetu i istraživao lokalne kulture i kuhinje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.