Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Nov.2018, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požari u Kaliforniji nisu poštedeli domove nekih zvezda

Požari u američkoj saveznoj državi Kaliforniji koji su poslednjih dana uništili nekoliko hiljada domova, od pokretnih kuća do raskošnih rezidencija, nisu poštedeli ni domove nekih zvezda koje žive u blizini Malibua.

Nekoliko glumaca i pevača postavilo je na društvenim mrežama fotografije, medju kojima je Kim Kardašijan koja je navela da su ona i njena deca dobro, dok je glumac Džerard Batler stavio sliku svoje kuće uništene u plamenu.

Prema poslednjem bilansu, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << 44 osobe su stradale u šumskih požarima koji su uništili nekoliko desetina hiljada hektara površine.

Požar je pretio kućama Giljerma del Toroa, Vila Smita, Orlanda Bluma, Šer i Pink.

Kim Kardašijan je navela da je imala manje od sat vremena da napusti dom koji deli s Kanjeom Vestom.

Lejdi Gaga je postavila video snimak u kojem pakuje stvari u kofere pre evakuacije, dok je Majli Sajrus navela da je njena kuća izgorela.

Požar je uništio više od 45.000 hektara i 6.453 zgrade i smatra se jednim od najsmrtonosnijih u istoriji SAD.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Požari u Kaliforniji nisu poštedeli ni domove zvezda

Izvor: N1 televizija, 13.Nov.2018

Požari u američkoj saveznoj državi Kalifornija, koji su poslednjih dana uništili nekoliko hiljada domova, od pokretnih kuća do raskošnih rezidencija, nisu poštedeli ni domove nekih zvezda koje žive u blizini Malibua...Nekoliko glumaca i pevača postavilo je na društvenim mrežama fotografije,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.