Požar kod Podgorice pod kontrolom, kuće nisu ugrožene

Izvor: N1 televizija, 16.Sep.2018, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar kod Podgorice pod kontrolom, kuće nisu ugrožene

Na području podgoričkog naselja Rogami je izbio veliki požar koji je pretio da zahvati kuće, ali je vatra, zahvaljujući intervenciji vatrogasaca, sada pod kontrolom, saopšteno je iz Službe zaštite i spasavanja Podgorice.

Komandir Službe zaštite Andrija Čađenović rekao je Televiziji Crne Gore da im je od 11 do 12 časova prijavljeno više od deset požara na različitim lokacijama.

"Najkritičnije je bilo u Rogamima, gde su bile ugrožene kuće, ali smo uspeli >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da požar odbijemo", rekao je Čađenović i dodao da se sada radi na potpunom gašenju vatre, što otežava i vetar.

U gašenju požara bili su uključeni i avioni.

Iz Službe zaštite rekli su da im je na raspolaganju i autocisterna iz preduzeća "Vodovod", koja će dopremati vodu na kritične lokacije.

"Za sad je situacija pod kontrolom", naglasili su iz Službe zaštite i poručili da će se potruditi da požar što pre lokalizuju.

Veliki požar koji se kretao sa Malog brda u pravcu Vranjskih njiva lokalizovan je, kao i nekoliko manjih koji su izbili na teritoriji užeg gradskog jezgra.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar kod Podgorice, vatra se približila kućama

Izvor: Radio 021, 16.Sep.2018

U podgoričkom prigradskom naselju Rogami izbio je veliki požar, koji je gotovo došao do kuća, vatrogasne ekipe su na terenu, a požar je za sada pod kontrolom i kuće nisu ugrožene..."Na gašenju su angažovani i avioni Direktorata za vanredne situacije, a zvali smo i dve posade Vojske Crne Gore...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.