Potvrđena druga optužnica protiv Mamića, očekuje se izručenje iz BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Maj.2019, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđena druga optužnica protiv Mamića, očekuje se izručenje iz BiH

Na Županijskom sudu u Osijeku danas je potvrđena druga optužnica protiv bivšeg čelnika Dinama Zdravka Mamića i još šestorice okrivljenika. Mamić, njegov sin Mario, brat Zoran, bivši Dinamov direktor Damir Vrbanović, biznismeni Sandro Stipančić i Igor Krota, te menadžer Nikky Artur Vuksan terete se da su u sklopu zločinačkog udruženja oštetili Dinamo za oko 27 milijuna eura. Optužnica Mamića tereti da je od decembra 2004. do decembra 2015. godine zajedno sa ostalim optuženima sklapanjem...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

GOTOVO! Zdravku Mamiću potvrđena optužnica i određen pritvor!

Izvor: Kurir, 21.Maj.2019

Protiv bivšeg čelnika Dinama Zdravka Mamića i još šestorice optuženih, koji se terete da su oštetili klub za oko 27 miliona evra, sudsko veće u Osijeku danas je potvrdilo optužnicu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.