Ponovo uhapšen odbegli  italijanski mafijaš

Izvor: RTS, 09.Feb.2014, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo uhapšen odbegli italijanski mafijaš

Italijanska policija ponovo je uhapsila odbeglog mafijaša Domenika Kutrija koji je pobegao iz kombija na putu ka sudu. U bekstvu praćenom oružanim sukobom u stilu Divljeg zapada poginuo je njegov brat.

Nakon filmske scene bekstva iz kombija kojim je vožen u sud, italijanska policija ponovo je uhapsila Domenika Kutrija, osumnjičenog za veze sa mafijom.

Domeniko Kutri je pronađen "sa napunjenim pištoljem pored sebe" u skrovištu blizu Milana, saopštila je policija. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Osumnjičeni saučesnik takođe je uhapšen, javlja Rojters.

Kutrija, koji je osumnjičen za veze sa mafijom Ndrangeta iz Kalabrije i služio je doživotnu kaznu zatvora zbog planiranja ubistva, izbavili su iz transportnog kombija u ponedeljak, dok je išao u sud na saslušanje, maskirani muškarci koji su poprskali policajce biber sprejom i uzeli slučajnog prolaznika za taoca.

Usledio je oružani sukob u kome je Kutrijev brat Antonio pogođen i kasnije podlegao povredama.

Mediji su uporedili pucnjavu kod Milana sa scenom sa Divljeg zapada.

Kutrijeva majka je u izjavi za list "Korijere dela sera" apelovala na sina da beži i da se ne predaje rekvaši: "U suprotnom je Nino poginuo uzalud".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.