Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Okt.2021, 10:49

Poljska produžila vanredno stanje i odbila Fronteks na granici sa Belorusijom

Sejm poljskog parlamenta udovoljio je noćas zahtevu vlade i predsednika Poljske Andžeja Dude i produžio zbog pojačanog talasa izbeglica vanredno stanje u pojasu širine 3km na granici sa Belorusijom, kuda ne mogu ni humanitarne organizacije, lekari ni novinari a odbijen je predlog Evropske komisije da na tu granicu u pomoć dođu stražari Fronteksa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Poljska produžila vanredno stanje i odbila Fronteks na granici sa Belorusijom

Izvor: Beta, 01.Okt.2021

Sejm poljskog parlamenta udovoljio je noćas zahtevu vlade i predsednika Poljske Andžeja Dude i produžio zbog pojačanog talasa izbeglica vanredno stanje u pojasu širine 3km na granici sa Belorusijom, kuda ne mogu ni humanitarne organizacije, lekari ni novinari a odbijen je predlog Evropske komisije...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.