Policija ubila poznatu glumicu, zvezdu serije Urgentni centar (FOTO)

Izvor: BKTV News, 31.Avg.2018, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija ubila poznatu glumicu, zvezdu serije "Urgentni centar" (FOTO)

Glumica Vanesa Markez (49), zvezda američke serije "Urgentni centar", ubijena je u kući u kojoj je stanovala u Južnoj Pasadeni.

U glumicu, koja je u poznatoj seriji tumačila lik medicinske sestre Vendi Goldman, pucala je policija, nakon što je Markez u čuvare reda uprerila, kako se kasnije ispostavilo, repliku pištolja.

Prema navodima Džoa Mendoza, iz kancelarije šerifa okruga Los Anđelesa, policajci su u četvrtak došli u kuću u kojoj je Markez stanovala, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << nakon što im je poziv uputio vlasnik te kuće sa zahtevom da provere kako je ona, prenosi "Gardijan".

Mendoza je, kako prenosi lokalni list "Saut Pasadenan", rekao da je Markez kada je policija stigla bila u lošem stanju, da je imala određene medicinske probleme, te da je nakon razgovora sa lekarem za mentalno zdravlje i policajcima tokom 90 minuta, postala "veoma nekooperativna".

Tada je, naveo je Mendoza, Markez izvukla i uperila pištolj u policajce, nakon čega su oni otvorili vatru i pogodili je grudi, a od zadobijenih rana ubrzo je preminula u bolnici.

'ER'-actrice Vanessa Marquez doodgeschoten door agenten https://t.co/A92IdYgtLF#VanessaMarquez #Vanessa #Marquez #ER #Actrice

Kasnije je utvrđeno da je pištolj koji je Markez uperila u policajce zapravo bio kopija, koja samo liči na poluatomatsko oružje.

Ovo nije bio prvi put da je policija pozvana u stan koji je koristila Markezova.

O Vanesi Markez je prošle godine pisala štampa nakon što je na Tvireru navela da je glumac Džordž Kluni, koji je zajedno sa njom glumio u seriji "ER", učestvovao u njenom izbacivanju iz filmske industrije pošto su se ona i druge članice glumačke ekipe požalile na seksizam i rasizam tokom snimanja.

Kluni je njene optužbe tada odbacio.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Policajci ubili zvezdu serije "Urgenti centar"

Izvor: Večernje novosti, 31.Avg.2018

Vanesa je u seriji "Urgentni centar" igrala medicinsku sestru Vendi Goldman, a prošle godine optužila je kolegu iz serije Džoržda Klunija da joj je uništio karijeru Glumicu Vanesu Markez, bivšu zvezdu nekada popularne američke televizijske serije "ER" (Urgentni centar), upucala...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.