Podivljali slon porušio 100 kuća u selu u Indiji (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Feb.2016, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podivljali slon porušio 100 kuća u selu u Indiji (VIDEO)

Podivljali slon uleteo je danas u jedno selo u indijskoj državi Zapadni Bengal i uništio na desetine kuća, prestravivši meštane.

Meštani sela tvrde da je slon uništio oko 100 koliba.

Na video snimku vidi se kako slon u selu Ektiasal ruši kolibe.

Slon je ušao u selu u ranim jutarnjim satima probudivši meštane glasnom rikom.

Jedan od stanovnika sela Milan Saha je rekao da je slon "došao iz obližnje šume".

"Uništio je mnoge >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kuće, a ljudi su uplašeni i bespomoćni", kazao je on, preneo je Rojters, navodeći da niko nije povređen.

Predstavnici organizacije za zaštitu šuma navode da je reč o ženki koja se odvojila od krda i najverovatnije je bila u potrazi za hranom.

Životinja nikog nije napala i očigledno je da se plaši ljudi, naveli su oni.

Na kraju je slonica uspavana, a vlasti su iskoristile kran da bi je ubacile u kamion i odvezle u specijalan park za slonove, koji je pod upravom odeljenja za šumarstvo, navodi AP.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) NEPRAVEDNO OKLEVETANA: Slonica prošetala kroz selo, optužili je da je rušila kuće

Izvor: Kurir, 10.Feb.2016

Navodno je uletela je danas u selo u indijskoj državi Zapadni Bengal i uništila na desetine kuća, a na snimku se lepo vidi da je to laž...Meštani sela tvrde da je uništila oko 100 koliba. Na video snimku vidi se kako slonica u selu Ektiasal ruši kolibe. Životinja je ušla u selo u ranim jutarnjim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.