Izvor: N1 televizija, 12.Jul.2018, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plenković za CNN: Istorijski događaj za hrvatski sport

Hrvatska je postigla najveći uspeh do sada u fudbalu pobedom nad Englezima. Slavlja je bilo svuda, a hrvatski premijer Andrej Plenković, u intervjuu koji je posredstvom N1 dao za CNN, pohvalio je i igrače i navijače. CNN će intervju emitovati u 23.30, a mi vam prenosimo deo:

Izvor: CNN

"Hrvatska reprezentacija igrala je veoma dobro tokom celog prvenstva, pokazalo se da nije slučajno da naši glavni igrači trenutno igraju u najboljim evropskim klubovima, u najboljim >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ligama. Odlično su reagovali posle ne tako sjajnog prvog poluvremena, potpuno su dominirali igrom u drugom poluvremenu i produžecima. Naravno da smo svi navijali, ovo je, ipak, istorijski događaj za hrvatski sport i hrvatski fudbal. Samo 20 godina je prošlo od prošlog polufinala u Francuskoj i već se taj rezultat ponavlja. Prolazak u finale doveo je do prave euforije među navijačima", rekao je Plenković za CNN.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.