Pet osoba povređeno u eksploziji na stanici u Čileu

Izvor: RTS, 04.Jan.2019, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet osoba povređeno u eksploziji na stanici u Čileu

Najmanje pet osoba povređeno je u eksploziji na autobusnoj stanici u Santijagu, glavnom gradu Čilea.
Policija je navela da se eksplozija dogodila neposredno pre podneva po lokalnom vremenu, kada je jedan od prolaznika dotakao torbu koja je ostavljena na autobuskoj stanici na Aveniji Vikuna Makena, jednoj od glavnih gradskih saobraćajnica, prenosi RT.

Ministar unutrašnjih poslova Čilea posetio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je povređene u bolnici, a gradonačelnik Santiaga je izjavio da je u ovom slučaju postojala "jasna namera da se izazove šteta".
Za sada je poznato da je Eko-teroristička grupa preuzela odgovornost za ovaj napad, prenosi RT.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napad u Čileu: Eksplozija na stanici, ima ranjenih

Izvor: Mondo, 04.Jan.2019

Najmanje pet osoba povrđeno je danas u eksploziji na autobusnoj stanici u Santijagu, glavnom gradu Čilea...Policija je navela da se eksplozija dogodila neposredno pre podneva po lokalnom vremenu, kada je jedan od prolaznika dotakao torbu koja je ostavljena na autobuskoj stanici na Aveniji Vikuna Makena,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.