Pet bombi eksplodiralo sa obe strane gruzijsko-abhazijske granice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet bombi eksplodiralo sa obe strane gruzijsko-abhazijske granice

TBILISI - Pet bombi eksplodiralo je danas sa obe strane gruzijsko-abhazijske granice, saopštili su gruzijski zvaničnici.

"Četiri bombe eksplodirale su jutros nedaleko od sela Ruhi u gruzijskom regionu Zubdidi", rekao je danas portparol gruzijskog Ministarstva unutrašnjih poslova Šota Utjašvili.

Jedna od bombi eksplodirala je ispod policijskog automobila, dok su policajci vršili istragu lokacije na kojoj je bila jedna od ranijih eksplozija.

Utjašvili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je dodao da je peta bomba aktivirana u selu Otobija na teritoriji koja je pod kontrolom Abhazije.

Tenzije u regionu pojačane su od aprila kada je Rusija saopštila da će uspostaviti formalne veze sa liderima oba gruzijska separatistička regiona Abhazijom i Južnom Osetijom, što je izazvalo nezadovoljstvo Tbilisija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.