Pacovi se uvukli u bankomat, pojeli novac (VIDEO)

Izvor: Mondo, 21.Jun.2018, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pacovi se uvukli u bankomat, pojeli novac (VIDEO)

Pacovi koji su se uvukli u bankomat u indijskoj državi Asam pojeli su više od 1,2 miliona rupija (18.000 dolara), saopštila je danas policija.

Foto: Youtube/screenshot/CharismaLove

Neobičan slučaj je otkriven kada su se klijenti žalili da bankomat ne radi i ne izbacuje novac.

Šef policije Mugdhadžjoti Dev Mahanta je rekao da su zaposleni u banci "prošle nedelje pregledali bankomat i pronašli mrtvog pacova i pokidane novčanice".

Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je sprovela istragu i nije pronašla naznake "krivičnog dela ili zavere".



Izvor: Aoutube/News18 Gujarati

"Izgleda da su pacovi ušli u mašinu kroz mali otvor za kablove", navedeno je u saopštenju.

"Rat" s pacovima u Parizu! Jeziv snimak (VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Pacovi pojeli više od milion rupija

Izvor: Beta, 21.Jun.2018

Pacovi koji su se uvukli u bankomat u indijskoj državi Asam pojeli su više od 1,2 miliona rupija (18.000 dolara), saopštila je danas policija.Neobičan slučaj je otkriven kada su se klijenti žalili da bankomat ne radi i ne izbacuje novac.Šef policije Mugdhadžjoti Dev Mahanta je rekao da su zaposleni...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.