Izvor: Blic, 13.Okt.2017, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNJAVA U ŠVEDSKOJ Povređene najmanje četiri osobe

Najmanje četiri osobe su povređene nakon što je za sada neidentifikovani napadač oko 22.30 časova po lokalnom vremenu otvorio vatru u švedskom gradu Treleborgu, piše "Raša tudej".

Lokalni mediji navode da su povređeni prevezeni u bolnicu, a pokrenuta je masivna policijska akcija.

- Barem jedna osoba je ranjena vatrenim oružjem, ali drugi možda imaju drugačije povrede - rekao je Fredrik Brat, portparol policije koji je naglasio da tipovi povreda još nisu potvrđeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Policija je navela i da su četiri povređene osobe muškarci.

Prvobitno su samo potvrdili da im je javljeno da se dogodila pucnjava i da su, po izlasku na lice mesta, videli nekoliko ranjenih osoba.

- Čulo se da je mnogo ispaljenih metaka. Videli smo nekoga da trči napolju - rekao je očevidac za lokalne medije.

- Bio sam kući za kompjuterom kada sam čuo snažan prasak - ispričao je Aron Tajden, dodajući i da je čuo ljude da trče.

Celo područje u kom se dogodio napad je obezbeđeno, a u pitanju je okolina samog centra grada. Policija je dozvolila prolaz samo vozilima hitnih službi. Na licu mesta su i forezničari, kao i specijalne jedinice koje koriste pse, navodi "RT".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.