PREŽIVLJAVANJE: Posle udesa 6 dana sama u pustinji

Izvor: Mondo, 31.Okt.2018, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREŽIVLJAVANJE: Posle udesa 6 dana sama u pustinji

Vlasti Arizone kažu da su spasle jednu ženu koja je, teško povređena, sama provela šest dana u pustinji posle udesa automobila koji je vozila.

Foto: AP Photo

Uprava za javnu bezbednost je danas saopštila da su spasioci tu 53-godišnju ženu u stanju teške dehidracije našli 18. oktobra tako što su pratili tragove njenog vozila kroz pustinju.

Putari i jedan stočar su primetili tragove automobila koji je skrenuo s puta nekoliko milja od sela Vikenburga.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
10 mitova o preživljavanju u opasnim situacijama

Nisu objavljene pojedinosti o toj ženi koja je, kažu vlasti, 12. oktobra izgubila kontrolu nad svojim vozilom i skrenula s puta.

Uprava za javnu bezbednost je dodala da je žena nekoliko dana provela u slupanom vozilu, a zatim s mukom izašla i krenula pešice ka železničkoj pruzi da potraži pomoć. Međutim, bila je toliko slaba, da nije uspela da stigne do pruge, već su je vlasti našle u pustinji nedaleko od automobila.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Doživela udes, pa provela šest dana sama u pustinji

Izvor: B92, 31.Okt.2018

Vlasti Arizone kažu da su spasle jednu ženu koja je, teško povređena, sama provela šest dana u pustinji posle udesa automobila koji je vozila...Uprava za javnu bezbednost je danas saopštila da su spasioci tu 53-godišnju ženu u stanju teške dehidracije našli 18. oktobra tako što su pratili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.