Izvor: Blic, 30.Avg.2019, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKUŠAO DA SPASE KENEDIJEVOG UBICU Preminuo detektiv sa čuvene fotografije

Džim Livel, policijski detektiv iz Dalasa poznat po tome što je bio povezan lisicama sa Lijem Harvijem Osvaldom u neuspešnom pokušaju da ga zaštiti nakon što je ubio predsednika SAD Džona Ficdžeralda Kenedija, preminuo je u 99. godini, saopštila je njegova ćerka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umro "detektiv godine": Nije uspeo da zaštiti Osvalda nakon što je ubio Kenedija

Izvor: B92, 30.Avg.2019

Džim Livel, policijski detektiv iz Dalasa poznat po tome što je bio povezan lisicama sa Lijem Harvijem Osvaldom u neuspešnom pokušaju da ga zaštiti nakon što je ubio predsednika SAD Džona Kenedija, preminuo je u 99. godini, saopštila je njegova ćerka...Livel je ušao u istoriju kada je snimljena...

Nastavak na B92...

PREMINUO DETEKTIV KOJI JE TREBALO DA SPROVEDE KENEDIJEVOG UBICU DO ZATVORA: Bio je vezan za Osvalda, ali je odjednom iskočio čovek sa pištoljem! Ceo svet je to gledao uživo! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Kurir, 30.Avg.2019

Džim Lavel, detektiv iz Dalasa koji se lisicama vezao za Li Harvi Osvalda u neuspešnom pokušaju da ga zaštiti dva dana nakon što je ubio predsednika Džona Kenedija, preminuo je u 99. godini, objavila je porodica.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.