PANIKA u Mađarskoj, evakuisano stanovništvo zbog BOMBE

Izvor: Mondo, 26.Jul.2019, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA u Mađarskoj, evakuisano stanovništvo zbog BOMBE

Mađarska policija evakuisala je stanovnike jednog kvarta u Budimpešti zbog uklanjanja bombe zaostale iz Drugog svetskog rata.

Foto: Tanjug/AP Photo/Zoltan Mathe/MTI

Evakuisano je oko 3.500 stanovnika oblasti oko Gradskog parka u centru grada, a ceo kraj je delimično blokiran, odnosno u njega ne može da se uđe, već samo izađe,saopštile su danas opštinske vlasti.

Obustavljen je i autobuski i trolejbuski prevoz, a gradske vlasti su obezbedile >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << privremeni smeštaj za evakuzisano stanovništvo, kao i prevoz i ličnu pomoć za bolesne i stare, prenosi MTI.

Masovna evakuacija u Frankfurtu! (FOTO)

Bomba teška 100 kilograma iz Drugog svetskog rata otkrivena je u četvrtak prilikom izvođenja građevinskih radova.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Budimpešta: Evakuisano 3.500 zbog bombe iz Drugog svetskog rata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2019

Mađarska policija evakuisala je stanovnike jednog kvarta u Budimpešti zbog uklanjanja bombe zaostale iz Drugog svetskog rata, saopštile su danas opštinske vlasti...Kako se navodi, evakuisano je oko 3.500 stanovnika oblasti oko Gradskog parka u centru grada, a ceo kraj je delimično blokiran, odnosno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.