Izvor: Blic, 07.Dec.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA U NOVOM MEKSIKU Naoružani napadač ušao u srednju školu, ranjene najmanje dve osobe

Policija je potvrdila navode da je u srednjoj školi u Asteku, Novom Meksiku, postojala pretnja zbog naoružanog napadača, javlja "Raša tudej".

Prema saopštenju, celo područje je obezbeđeno, a napadač je priveden. Najmanje tri osobe, uključujući napadača su ranjene.

"Svesni smo da je napadač u školi. Imamo policajce u svim školama i one su obezbeđene. Roditelje savetujemo da im se svakako ne približavaju dok ih ne obavestimo da je to moguće", navedeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u saopštenju policije.

"Učenici su evakuisani, a njihovi roditelji zamoljeni da ih pokupe na određenoj lokaciji", poručili su policijski zvaničnici.

Astek je zajednica u kojoj živi 6.700 ljudi. Nalati se u severozapadnom Novom Meksuku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PANIKA U NOVOM MEKSIKU Naoružani napadač ušao u srednju školu, stradale najmanje tri osobe

Izvor: Blic, 07.Dec.2017

Policija je potvrdila navode da je u srednjoj školi "Astek" u Asteku, Novom Meksiku, postojala pretnja zbog naoružanog napadača, javlja "Raša tudej"...- Tri osobe, za koje trenutno mislimo da su đaci su poginuli - rekao je Ken Kristesen, šerif okruga San Huan...Prethodno je, prema saopštenju,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.