UŽAS NA KOLEDŽU U RUSIJI: Student (19) otvorio vatru na kolege, a kada je stigla policija presudio je sebi! Ima mrtvih i povređenih! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 14.Nov.2019, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS NA KOLEDŽU U RUSIJI: Student (19) otvorio vatru na kolege, a kada je stigla policija presudio je sebi! Ima mrtvih i povređenih! (VIDEO)

Najmanje jedno je ubijeno, a troje povređeno kada je 19-godišnji student pucao na svoje drugove, a potom se ubio, na koledžu u ruskom gradu Blagoveščensku, prenosi RT.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR U RUSIJI Student zapucao na kolege sa koledža, IMA ŽRTAVA (VIDEO)

Izvor: Blic, 14.Nov.2019

Nakon što je devetnaestogodišnji student u Rusiji otvorio vatru na kolege sa klase stradala je najmanje jedna osoba, dok su tri povređene. Nakon krvavog pira, mladić je digao ruku na sebe.

Nastavak na Blic...

Pucnjava na koledžu - student ubio jednu, ranio tri osobe

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Nov.2019

MOSKVA - Najmanje jedna osoba je danas ubijena, a tri su ranjene kada je student otvorio vatru na koledžu u Blagoveščensku, na dalekom istoku Rusije u regionu Amur, a potom izvršio samoubistvo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Rusija: Student otvorio vatru na univerzitetu u Blagoveščensku, ima mrtvih

Izvor: Danas, 14.Nov.2019

U ruskom gradu Blagoveščensku je 19-godišnji student otvorio vatru u zgradi Građevinarskog fakulteta. Jedna osoba je poginula, napadač je izvršio samoubistvo. Kako prenosi sajt Amur-Info, napadač je bio student četvrte godine ovog fakulteta. Očevici su čuli najmanje pet hitaca. Dva su došla...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.