Izvor: Blic, 21.Jan.2019, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je dečak za čiju sudbinu se MOLI CEO SVET: Upao je u 100 metara dubok bunar dok se igrao i u njemu je već SEDAM DANA (FOTO)

Španski mediji objavili su prvu fotografiju dečaka Hulena Rosela (2) koji je upao u bunar dok je sa porodicom šetao privatnim imanjem u Totalanu kod Malage. Dete je već nedelju dana u bunaru, a spasioci se nadaju da će bušenjem vertikalnog bunara uspeti da ga izvuku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HOROR U ŠPANIJI: Dečak (2) upao u bunar u kome se nalazi NEDELJU DANA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2019

Španski mediji objavili su prvu fotografiju dečaka Hulena Rosela (2) koji je upao u bunar dok je sa porodicom šetao privatnim imanjem u Totalanu kod Malage...Dete je već nedelju dana u bunaru, a spasioci se nadaju da će bušenjem vertikalnog bunara uspeti da ga izvuku...#julenrosello : I’ve been...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.