Izvor: Blic, 15.Nov.2019, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrio je ženine mutljavine u banci, ona ga strpala u LUDNICU, gde je bio sedam godina, a onda je postao bogatiji za 600.000 EVRA

Nemac Gustl Molat, koji je neopravdano i protiv svoje volje sedam godina proveo na psihijatriji, dobio je odštetu od nemačke pokrajine Bavarske u iznosu od 600.000 evra, saopštio je u utorak Pokrajinski sud u Minhenu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OTKRIO JE ŽENINE MUTNE POSLOVE U BANCI, A ONDA GA JE ONA STRPALA U LUDNICU: Tamo je proveo 7 paklenih godina, a sada će dobiti odštetu od neverovatnih 600.000 evra! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Kurir, 15.Nov.2019

Nemac Gustl Molat, koji je neopravdano i protiv svoje volje sedam godina proveo na psihijatriji, dobio je odštetu od nemačke pokrajine Bavarske u iznosu od 600.000 evra, saopštio je u utorak Pokrajinski sud u Minhenu. Ovaj slučaj je privukao veliku pažnju nemačkih medija.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.