Osuđena devojka koja je maskirana u mladića zavodila tinejdžerke

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2012, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osuđena devojka koja je maskirana u mladića zavodila tinejdžerke

Engleskinja Gema Barker (19) koja je uspela da seksualno zavede tri devojčice stare između 15 i 16 godina iz svoje srednje škole, i to tako što se prerušavala u trojicu različitih momaka različitog imidža, osuđena je na zatvorsku kaznu od dve i po godine. Devojke koje je zavela su progovorile o agoniji kroz koju prolaze.

- Niko ne razume kako je kada ti kažu da osoba koju voliš i sa kojom želiš da provedeš ceo život nije stvarna. Samo želim da prestanem da patim. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Šta sam ti loše ikada uradila? Osećam se odvratno i prljavo, ljuta sam, htela sam da se ubijem jer nisam sa tim mogla da izađem na kraj - izjavila je jedna od žrtava.

Gema je imala tri lažna identiteta - mladiće pod imenima Aron Lampard, Konor Mekormak i Luk Džouns. Za svakog od njih je napravila različit imidž i poseban Fejsbuk profil.

Prerušavala se u različite 16-godišnje dečaka sa isključivim ciljem da sa devojčicama ostvari seksualnu vezu - kazao je tužilac Rubi Selva.

Dve tinejdžerke, od kojih je jedna stara 15, a dve 16 godina, “ljubile su se i mazile” svaka sa svojim dečkom, a zapravo sa Gemom Barker. Vremenom su počele da sumnjaju. Na primer, njihovi mladići su se poznavali, ali nikada se nisu pojavili zajedno na istom mestu. A i ličili su.

Jedne večeri, dok je “Konor” spavao u njenoj sobi, 15-godišnjakinja je skinula njegovu kapu i zaključila da je to, zapravo, “Aron”, koji se zabavlja sa njenom godinu dana starijom drugaricom. Tinejdžerke su bile skrhane zbog saznanja da ih je “momak” prevario, ali još nisu ni sanjale da je u stvari reč o - devojci.

Tek kada je priveden(a) zbog sumnje za seksualni napad, Gema je morala da skine odeću u policijskoj stanici i tada je otkriven njen pravi pol, a uskoro i identitet.

Barkerova na suđenju nije pokazala ni trunku kajanja zbog svojih postupaka, a priznala je krivicu za dva seksualna napada i jednu prevaru.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.