TALAČKA DRAMA U BRAZILU: Otmičar drži autobus pun putnika nasred mosta Rio-Niteroj i preti da će ZAPALITI VOZILO! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 20.Avg.2019, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TALAČKA DRAMA U BRAZILU: Otmičar drži autobus pun putnika nasred mosta Rio-Niteroj i preti da će ZAPALITI VOZILO! (VIDEO)

RIO DE ŽANEIRO - Maskirani muškarac drži kao taoce putnike autobusa na mostu Rio-Niteroj, koji povezuje gradove Rio de Žaneiro i Niteroj.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Okončana talačka kriza u Brazilu, otmičar ubijen

Izvor: RTS, 20.Avg.2019

Naoružani otmičar koji je kao taoce držao 37 ljudi u autobusu u Rio de Žaneiru i pretio da će da zapali vozilo, preminuo je pošto ga je policija pogodila iz vatrenog oružja posle četvoročasovne krize, saopštio je guverner države Rio de Žaneiro Vilson Vicel. Taoci su oslobođeni. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.