OSVETA PODSTANARA: Ostvarujem snove svih onih koje su stanodavci prevarili

Izvor: Kurir, 29.Nov.2013, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSVETA PODSTANARA: Ostvarujem snove svih onih koje su stanodavci prevarili

Klement je razljućen činjenicom da od svog stanodavca nije mogao da dobije povratak depozita, odlučio da uzme stvari u svoje ruke. A u njih je uzeo malj

Klement Kripa je mladić koji je na svom Jutjub kanalu objavio video-snimak koji je od njega napravio novu zvezdu na internetu.

Ovaj besni podstanar, razljućen činjenicom da od svog stanodavca nije mogao da dobije povratak depozita, odlučio da uzme stvari u svoje ruke. A u njih je uzeo malj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Naime, prvo je objasnio šta radi, govoreći da će "ostvariti snove svih podstanara koji imaju loše stanodavce", te da ovo sve radi nakon što vlasnika stana u kojem je živeo nije mogao da dobije telefonom, mejlom ni preporučenom poštom.

Nakon toga demonstrirao je svoj bes razbijanjem kupatila, a potom i ostatka stana. I to sve uz zvuke Betovenove "Ode radosti".

Njegov je snimak u kratkom roku postao vrlo popularan na društvenim mrežama, pa se brzo pojavila i sumnja u njegovu autentičnost.

Komentatori sumnjaju da je priča stvarna jer, kako navode, stanodavac podstanaru vraća depozit u trenutku predaje ključeva. Pa ako je ovaj mladić obavio taj sastanak, nije više mogao ući u svoj stari stan (osim, naravno, ako je napravio duplikate).

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSVETA PODSTANARA: Ostvarujem snove svih onih koje su stanodavci prevarili

Izvor: Dzungla.org, 29.Nov.2013

Klement je razljućen činjenicom da od svog stanodavca nije mogao da dobije povratak depozita, odlučio da uzme stvari u svoje ruke. A u njih je uzeo malj OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.