Laziću operisana noga! Najteža borba tek sledi! Porodica strepi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2018, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laziću operisana noga! Najteža borba tek sledi! Porodica strepi!

Darko Lazić jutros je uveden u operacionu salu kako bi mu konačno operisali slomljenu butnu kost i kuk.

Nakon 4 sata operacija butne kosti se nastavlja, a posle pauze preći će i na operaciju kuka.

Naime, kako je lekar radiolog rekao, butna kost je uspešno operisana a očekuje se i operacija kuka i stavljanje proteze.

Darko je trenutno na rentgenu gde će lekari odlučiti o daljim koracima, a onda ga ponovo uvode u operacionu salu kako bi i kuk doveli u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << red.

Pevača u nastavku dana očekuje ugradnja veštačkog kuka i stavljanje proteze na nogu. Operaciju vrše dva vrhunska hirurga ortopedije koji su jutros u 7 sati došli sa klinike na Banjici u KBC Zemun.

Podsetimo, Darko Lazić je pre dve nedelje doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću u blizini rodne kuće u Brestaču. Od tada traje borba za pevačev život! Nekoliko dana bio je u veštačkoj komi a onda su lekari odlučili da ga izvedu. Darko od tada trpi stravične bolove, izvađena mu je slezina a ovo je druga operacija.

Lekari su se dugo odlučivali na ovaj potez jer je njegovo telo pod velikim traumama i ne mogu sa sigurnošću da kažu kakve će posledice biti.

Roditelji, verenica Marina i menadžer Miljan Vračević su rano jutros stigli u bolnicu i očekuju informacije o Darkovom stanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Darko na operaciji: Roditelji čekaju informacije, a u KBC Zemun stigli hirurzi iz druge bolnice!

Izvor: Svet, 07.Nov.2018

Jutros, u 7:30, Darko Lazić odveden je u operacionu salu, kako bi operisao butnu kost.. Hirurzi su u KBC Zemun stigli rano jutros, a kako navode mediji, u pitanju su lekari iz druge bolnice.. –  Operacija je bila hitna, jer ekstenzija koju ima na nozi više ne može da osigura da noga neće krenuti...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.