Izvor: Blic, 14.Okt.2018, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBAV DUGA PREKO ČETIRI DECENIJE Miena Dravić volela je svog Gagu, a priča o njihovom venčanju je PREDIVNA

Jedna od naših najboljih glumica, Milena Dravić (78), preminula je u noćas u Beogradu usled duge i teške bolesti. Milena se nakon smrti supruga, Dragana Nikolića, dve i po godine borila sa bolešću.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LJUBAV DUGA PREKO ČETIRI DECENIJE Milena Dravić volela je svog Gagu, a priča o njihovom venčanju je PREDIVNA

Izvor: Blic, 14.Okt.2018

Jedna od naših najboljih glumica, Milena Dravić (78), preminula je noćas u Beogradu usled duge i teške bolesti. Milena se nakon smrti supruga, Dragana Nikolića, dve i po godine borila sa bolešću.

Nastavak na Blic...

"Hvala najvećoj, najboljoj, posebnoj" Kolege i javne ličnosti se opraštaju od Milene Dravić

Izvor: Blic, 14.Okt.2018

Diva jugoslovenskog filma Milena Dravić (78) preminula je noćas u Beogradu nakon duge i teške bolesti. Ona se sa bolešću borila od smrti voljenog supruga Dragana Nikolića Gage.

Nastavak na Blic...

"NISAM BILA MIRNO DETE" Milena Dravić je sa velikom ljubavlju pričala o porodici i odrastanju uz igru i smeh

Izvor: Blic, 14.Okt.2018

Jedna od naših najboljih glumica, Milena Dravić (78), preminula je noćas u Beogradu usled duge i teške bolesti. Milena je sa velikom ljubavlju pričala o svom detinjstvu kao i o odrastanju uz igru i smeh.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.