Nisu ni slutili šta ih čeka: Turisti na trajektu prisustvovali rađanju novog života

Izvor: BKTV News, 27.Avg.2018, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisu ni slutili šta ih čeka: Turisti na trajektu prisustvovali rađanju novog života

Nesvakidašnji događaj, koji se odvijao na trajektu koji je prevozio turiste na trasi od Tasos do Keramotija, mnoge je ostavilo bez daha, jer su prisustvovali rađanju jednog novog života.

U Fejsbuk grupi "Live from Greece", gde srpski turisti postavljaju svoja iskustva, osvanula je prekrasna priča o neverovatnom događaju koji je zadesio par turista na liniji trajekta od Tasosa do Keramotija.

Nekoliko turista ušlo je na brod u ranim jutarnji satima i malo nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << polaska broda obavestilo posadu da je sa njima u društvu trudna žena sa bolovima. Posada je pozvala hitnu pomoć i obavestila ih da je potrebno da ih sačekaju u luci.

FOTO: Pixabay

Ubrzo posle toga, turisti su se posadi obratili ponovo i rekli da je porođaj započeo, a svi su pomislili da je reč o šali, međutim mesta za šalu nije bilo.

Kada su članovi posade uvideli da je porođaj stvarno počeo, poručnik nije imao izbora nego da prione na novi posao.

Poručnik broda je uzeo čiste peškire i preuzeo ulogu babice. Porođaj se odvijao u garaži naočigled ostalih putnika i posade, jer nije bilo vremena za premeštanje u kabinu.

Marija je sve zadivila kada je porodila ženu u kolima Hitne pomoći, a sada je za nju stigla divna vest! (FOTO)

Nakon uspešne intervencije poručnika rodio se zdrav dečak. Otac je zbunjeno posmatrao čitav događaj, iščekujući rasplet ove situacije, kada mu je zamenik poručnika stavio u ruke zdravog dečaka, osmeh se prolio njegovim licem.

FOTO: Pixabay

Za novopečene roditelje poručnik je imao i predlog da detetu bude kum, što je otac deteta oberučke prihvatio.

Ubrzo je brod pristao u luku i ekipa Hitne pomoći preuzela je majku i novorođenče koje je još uvek bilo vezano pupčanom vrpcom i odvezla u bolnicu.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.