Niko nas ne može sprečiti. Ishod borbe biće uspešan

Izvor: B92, 27.Nov.2022, 18:53

"Niko nas ne može sprečiti. Ishod borbe biće uspešan"

Niko ne može sprečiti Ankaru da osigura bezbednost svojih granica, izjavio je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan.

On je dodao da će ishod vojnih operacija Turske u severnom Iraku i Siriji biti uspešan.

"Turska ima pravo da preduzima sve moguće mere kako bi osigurala sopstvenu bezbednost, bezbednost svojih granica. Niko nas ne može sprečiti da koristimo ovo pravo“, rekao je Erdogan, govoreći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Istanbulu. Prema njegovim rečima, "u teškim zimskim uslovima vodi se važna borba i u Zapi (na severu Iraka) i u severnoj Siriji“. "Ishod ove borbe biće povoljan“, naglasio je on. Turska od 20. novembra sprovodi vazdušnu operaciju protiv sirijskog krila zabranjene Kurdistanske radničke partije na severu Sirije. Napadi su izvedeni na grad Kobani, kao i na sever Iraka. Erdogan je operaciju nazvao uspešnom i nije isključio da će posle nje uslediti i kopnena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"NIKO NAS NE MOŽE SPREČITI, ISHOD BORBE BIĆE USPEŠAN" Erdogan o novim turskim udarima na Siriju

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2022

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan tvrdi da će turske vojne operacije u Siriji biti uspešne..Niko ne može sprečiti Ankaru da osigura bezbednost svojih granica, ishod vojnih operacija Turske u severnom Iraku i Siriji biće uspešan, izjavio je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan...- Turska...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.