Nestašice benzina zbog krađe na pumpama

Izvor: Press, 04.Jul.2015, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestašice benzina zbog krađe na pumpama

Državna naftna kompanija u Meksiku saopštila je u petak da radi na snabdevanju goriva na benzinskim pumpama gde vlada nestašica zbog sve češćih krađa goriva na tim pumpama.
       Kompanija Petroleos Mehikanos (Pemex) navela je da njeni kamioni 24 časa dnevno razvoze gorivopo benzinskim pumpama u meksičkoj saveznoj državi Nuevo Leon, koja je najviše ugrožena nestašicom. Pemeh >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je ove nedelje istakao da su mnoge benzinske pumpe ostale bez goriva na severu i zapadu Meksika gde su učestalije krađe. Neštasica goriva najviše je pogodila države Gvadalahara, Monterej i Saltiljo.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.