Nesreća u fabrici papira: Srušio se krov, ima mrtvih

Izvor: BKTV News, 19.Avg.2018, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća u fabrici papira: Srušio se krov, ima mrtvih

Operacija spasavanja obustavljena je do ponedeljka jer postoji opasnost od dodatnog urušavanja plafona.

Najmanje jedna osoba je stradala, a pet ljudi je povređeno, naokn što se srušio krov kotlarnice u fabrici papira u gradiću na ostrvu Sahalin na krajnjem istoku Rusije.

Pijani vozač u Italiji udario srpske državljane pa pobegao

Dve osobe vode se kao nestale, izjavio je danas portparol službe za vanredne situacije.

"Krov kotlarnice u staroj >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << nefunkcionalnoj japanskoj fabrici papira se srušio. U tom trenutku u njoj je bilo 10 osoba - migranata iz Kirgistana. Oni su tamo nešto rastavljali. Dvoje je nepovređeno, jedna osoba je preminula, tri su zadobile ozbiljne, a dve lakše povrede. Dve osobe su još pod ruševinama", izjavio je portparol, prenosi Tas.

Užas u Turskoj: Pucao na kolege tokom sastanka, dve osobe poginule, četiri povređene (FOTO)

Ta fabrika papira otvorena je 1936. godine u Poronajsku, gradu sa oko 15.000 stanovnika, koji se nalazi na istoku ostrva Sakalin.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.