Nensi Pelosi nenajavljeno u Avganistanu

Izvor: RTS, 21.Okt.2019, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nensi Pelosi nenajavljeno u Avganistanu

Predsednica Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi posetila je nenajavljeno Avganistan, zajedno sa visokim zvaničnicima Kongresa, saopšteno je iz njene kancelarije.
Posle kratke posete Jordanu, Nensi Pelosi je otputovala u Avganistan gde se sastala s predsednikom Ašrafom Ganijem i američkim ministrom odbrane Markom Esperom koji trenutno boravi u toj zemlji.

Njena poseta Bliskom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << istoku i južnoj Aziji se poklopio s učestalim pitanjima o američkoj podršci saveznicima posle odluke predsednika Donalda Trampa o povlačenju američkih vojnika iz Sirije, prenosi Rojters.
Kako se navodi, Tramp već dugo želi da ograniči američki vojni angažman u inostranstvu, a njegovi odnosi s predsednicom Predstavničkog doma zahladili su posle pokretanja postupka njegovog opoziva u Kongresu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.