Navaljni možda otrovan

Izvor: RTS, 29.Jul.2019, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navaljni možda otrovan

Jedan od lidera ruske opozicije Aleksej Navaljni možda je otrovan u pritvoru, izjavila je njegova dugogodišnja doktorka Anastasija Vasiljeva pošto ga je posetila u bolnici.
Anastasija Vasiljeva je rekla da je Navaljni otekao i da ima osip po licu, što bi moglo da odgovara hemijskom trovanju, prenosi AP.

Lekari koji su prethodno utvrdili da se radi o alergijskoj reakciji, odbili su da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izvrše neophodna testiranja, istakla je Vasiljeva.
U međuvremenu je Navaljni pušten iz bolnice i vraćen u zatvor na odsluženje jednomesečne kazne, iako se njegova lekarka tome protivila. 
Istakla je da još uvek nije jasno šta je uzrokovalo pogoršanje njegovog zdravlja.
Navaljni izdržava jednomesečnu kaznu zbog poziva na nedozvoljene demonstracije. U nedelju je prebačen iz zatvora u bolnicu sa simptomima akutne alergije.
Navaljni je uhapšen nekoliko dana pre opozicionog protesta organizovanog u subotu, na kojem je uhapšeno gotovo 1.400 osoba.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Rusija: Lider opozicije OTROVAN?

Izvor: OkRadio.rs, 29.Jul.2019

Jedan od lidera ruske opozicije Aleksej Navaljni možda je otrovan u pritvoru, izjavila je njegova dugogodišnja doktorka Anastasija Vasiljeva pošto ga je posetila u bolnici. Anastasija Vasiljeva je rekla da je Navaljni otekao i da ima osip po licu, što bi moglo da odgovara hemijskom trovanju, prenosi...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.