Izvor: Blic, 23.Jul.2018, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljena rasprava u Skupštini, podneto 800 amandmana

Skupština Srbija nastavila je danas raspravu o amandmanima na Predlog zakona o ljudskim tkivima i ćelijama, a na dnevnom redu je i Predlog zakona o presađivanju organa sa ključnom novinom da svaki građanin može da bude davalac organa, ako se tome ne usprotivi tokom života, ili ukoliko se tome ne usprotive članovi njegove porodice.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Marković: Gde je opozicija?; Vukadinović: Ima onih...

Izvor: B92, 23.Jul.2018

Beograd -- Poslanici, u nastavku rasprave o amandmanima na predlog zakona o ljudskim ćelijima i tkivima i o presađivanju govorili i o odsustvu opozicije sa sednice...Poslanik vladajuće Srpske napredne stranke Aleksandar Marković upitao je zašto se opozicija nije udostojila da dođe na sednicu Skupštine...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.