Napulj: Tinejdžeri povređeni u napadu na video-igraonicu

Izvor: Blic, 02.Nov.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napulj: Tinejdžeri povređeni u napadu na video-igraonicu

Petoro tinejdžera ranjeno je danas u Napulju kada su napadači na motorciklima otvorili vatru na video-igraonicu u delu grada poznatom po mafijaškim obračunima.

Italijanska policija je saopštila da je moguće da je reč o upozorenju vlasniku igraonice u Secondiljanu, opasnom kvartu u kome se diluje droga.

Povređeni imaju 12 do 16 godina, a troje su rođaci vlasnika kluba.

Saopšteno je da su četiri napadača sa kacigama na dva motora u vožnji ispalili oko 30 metaka i da su ciljali u noge.

U sukobu između mafijaških klanova u tom kvartu pre nekoliko godina ubijeno je 50 ljudi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Italija: Napad na igraonicu

Izvor: B92, 02.Nov.2008

Rim -- Petoro tinejdžera ranjeno je u Napulju kada su napadači na motorciklima otvorili vatru na jednu video-igraonicu, saopštila je policija... Policija je saopštila da je moguće da je reč u upozorenju vlasniku igraonice u Secondiljanu, opasnom kvartu u kome se diluje droga. Povređeni imaju 12...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.