Izvor: RTS, 25.Jun.2021, 19:51

Napad nožem u Nemačkoj, troje mrtvih

Najmanje tri osobe su ubijene, a policija je savladala i uhapsila muškarca, koji je nožem napadao prolaznike u nemačkom gradu Vircburg, javlja Frankfurter algemajne cajtung.
Tri sosobe su ubijene, a šest je ranjeno kada je napadač, čiji motivi nisu razjašnjeni, napao prolaznike u Vircburgu.

Prema prvim informacijama, 24-godišnji somalijski državljanin, koja živi u Vircburgu od 2015. godine, napao je prolaznike iz nepoznatih razloga.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Kako navodi Frankfurer algemajne cajtung, policija je napadača ranila u nogu.
Napadača su prethodno pokušali da zaustave i prolaznici koji su ga gađali stolicama sateravši ga u usku ulicu, pre nego što je patrola policije došla i savladala ga.
Bavarski ministar unutrašnjih poslova Joakim Herman rekao je su većina žrtava žene svih starosnih grupa, uključujući i jednog dečaka.
Dodao je da je osumnjičeni u poslednjih nekoliko meseci primetno bio nasilan, pa je zbog toga bio i na psihijatrijskom lečenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U napadu nožem u Nemačkoj nekoliko mrtvih i ranjenih

Izvor: Radio 021, 25.Jun.2021

Nemačka policija je saopštila da je nekoliko ljudi ubijeno i ranjeno u napadu nožem u nemačkom gradu Vircburg u Bavarskoj, javila je agencija AP.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.