Okončana talačka kriza u Britaniji, uhapšen napadač

Izvor: N1 televizija, 22.Okt.2017, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okončana talačka kriza u Britaniji, uhapšen napadač

Britanska policija upala je u kuglanu u tržnom centru u Nanitonu, u centralnoj Engleskoj, i uhapsila napadača koji je za taocce uzeo dvoje radnika.

Direktor kuglane Mehdi Ašfar izjavio je da je napadač uhapšen tri časa nakon početka incidenta.

On je pohvalio odgovor policije. "Zvaničnik naše kompanije rekao mi je da je policija upala u zgradu i da je uhapšen napadač. Veliko hvala policiji koja je obavila izvanredan posao", kaže Ašfar.

On je ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << rekao da misli da je napadač bivši muž ili dečko jedne od dve zaposlene osobe, ali da nije siguran u to.

Gosti restorana u blizini kuglane, kojima je policija zabranila izlaz iz tog objekta, izjavili su za britanske medije da je policija blokirala oblast pošto je muškarac s lovačkom puškom uzeo taoce u obližnjoj kuglani.

Policija je ranije saopštila i da talačka kriza "nije povezana ni sa kakvom terorističkom aktivnošću".

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.